furryHU

Rólunk

furryHU

Hello, hali, üdvözlet!

Ez az újdonsült szerver azért jött létre, hogy összehozzuk a magyar furry közössséget vagy az arra érdeklődőket!
A szerver célja, hogy egy egységes, családias, kellemes társaságot hozzunk össze, akikkel épp úgy lehet komolyan beszélgetni, mint komolytalanul.

Bízunk benne, hogy leendő tagjaink megtalálják helyüket nálunk. Ha szereted a fandomot, vagy még új vagy és ismerkedni szeretnél a közösséggel és tagjaival, szeretettel várunk mindenkit!

A szervert 2021. februárjában indítottuk, és azóta is lassan, de biztosan növekszik. Nem a többszáz fős taglista a lényeg, hanem hangulat, a légkör.

Számos különböző tér biztosított bárki számára, ahol megtalálhatja az éppen kedvéhez való témákat és társalgásokat, vagy beszélgethet szöveges és hangos csatornáinkon, ahol a nap legtöbb időszakában mindig akad pár csevegni vágyó tag.

A szerveren beléptetés működik. Ez annyit jelent, hogy minden újonnan érkezőtől várunk egy pár mondatos bemutatkozást, esetleg egy kis laza csevegést a hogy s mintekről.
Nem kell aggódni, a staff tagjai nem harapnak :)

 

A szerverre való belépéshez Discord fiók szükséges, a tagokra a mindenkori Discord Szolgáltatási Feltételek és a furryHU szabályzata érvényes.